Team

Gedreven en klantvriendelijk

Joris Aarts

Joris is 20 jaar actief in de ICT sector, eerst als trainer, daarna als developer. Hij specialiseerde zich in database applicaties: FileMaker Pro, MS Access en MS SQL Server. Hij combineert zijn brede ervaring met scherpe en diepgaande analytische vaardigheden. “In mijn rol als trainer heb ik geleerd hoe belangrijk de menselijke factor is in het succes van ICT projecten”. Joris is FileMaker 7 tot en met 19 Certified Developer. Naast computers koestert hij een grote passie voor zeilen.

Jeroen Aarts

Jeroen heeft meer dan 18 jaar professionele IT-ervaring. Hij startte als in-house developer en is sinds april 2005 actief als zelfstandig developer. Jeroen heeft een ruime ervaring in FileMaker Pro en Microsoft SQL Server. Hij heeft ook een brede kennis van XML en XSLT, PHP en MySQL, Javascript en webservices. Jeroen is FileMaker 8 tot en met 19 Certified Developer. In de winterperiode zwemt Jeroen rond als “ijsbeer”.

Nancy Van Poele

Nancy werkt sinds 2015 bij ClickWorks als Office Manager. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in de administratie en de boekhouding waarvan 6 jaar als Office Manager. Nancy staat in voor het reilen en zeilen van het kantoor. Nancy is een vat vol energie en een creatieve duizendpoot die houdt van onder meer kalligrafie en bloemschikken. Met haar groene vingers verricht ze wonderen met de flora op ons kantoor.

Jan Stieperaere

Sinds zijn tienerjaren is Jan bezig met het bouwen van databases. Eerst was MS Access zijn ding. Als student aan de filmschool leerde hij werken met de Mac en met FileMaker Pro en sindsdien is hij verslaafd. Na een korte carrière als geluidstechnicus/editor en Live Slow Motion specialist heeft hij zich volledig overgegeven aan het database virus. Jan is FileMaker 11 tot en met 19 Certified Developer. Jan is superhandig en heeft zijn hele huis zelf verbouwd. Nu heeft hij weer tijd om te volleyballen en te spelen met zijn kinderen.

Jan Zelenka

Jan is eind april 2013 gestart bij ClickWorks. Hij heeft een uitgebreide kennis en ervaring in C++, Visual Basic, HTML, Java, MS SQL Server, MySQL, OPC. Jan is FileMaker 12 tot en met 18 Certified Developer. Hij is steeds op zoek naar verbeteringen in onze development-processen. Hij is de bewaker van onze guidelines, best practices en onze library. Na het werk speelt Jan softball op hoog niveau.

Bert Servaes

Als industrieel ingenieur informatica zag Bert wel wat in FileMaker. Hij volgde in 2015 een intensief opleidingstraject bij ClickWorks waar hij zich al in de eerste maanden liet opmerken met zijn haarscherp observatievermogen en sterke analytische geest. Hij behaalde in datzelfde jaar zijn certificaat van FileMaker 15. Hij is tot en met FileMaker 19 Certified Developer en een vaste waarde binnen ons team. Zelfs na zijn uren bij ClickWorks krijgt hij niet genoeg van de computer al komt er dan wel een game-controller aan te pas.

Piet Geraerts

Piet studeerde af als IT’er in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Hij raakte verzeild in de grafische sector als ontwerper, in-house developer en IT manager. Vandaag focust hij zich op de leuke dingen in het leven, zoals FileMaker oplossingen maken, fietsen, piano spelen of genieten van een insalata caprese op een piazza in Italië. Andiamo! Piet is FileMaker 16 Certified Developer.

Karl Broekaert

Karl werkte lang professioneel als audio-technicus in de muziekindustrie. Via in-house development schoolde hij zich op eigen houtje om naar FileMaker ontwikkelaar. Ondertussen behaalde hij het FileMaker 18 Certificaat.

Lucas van Lieshout

Wie weet er nog dat FileMaker in de jaren ’80 ‘Nutshell’ heette? Lucas alvast wel want hij maakte daar al databases mee. In zijn lange carrière als professionele fotograaf heeft hij de IT-ontwikkelingen op de voet gevolgd tot FileMaker daarin een hoofdrol begon te spelen. Fotograferen is voor Lucas nu weer gewoon een hobby. Lucas is FileMaker 15 tot en met 18 Certified Developer.

Katia Royer

Katia behaalde in 2016 een master in de restauratie en conservatie en startte onmiddellijk bij het Museum van Schone Kunsten in Antwerpen waar ze onder meer werken van Rubens en Memling onder haar hoede kreeg. 2 jaar later richtte ze haar eigen restauratiebedrijf op in bijberoep: Atelier Royer
Via een job als product expert bij Connective kreeg ze de smaak voor ICT te pakken. Met FileMaker slaat ze die weg verder in om zelf nieuwe apps te kunnen bouwen en om zo haar creativiteit de vrije loop te laten.
Katia zeilt wedstrijden op internationaal niveau in de Snipe klasse en is een gediplomeerde zeil-instructrice.

Bo Vandermarliere

Bo’s plan was om van zijn hobby zijn beroep te maken. Daarom koos hij game development als studierichting na de middelbare school. Bo ontdekte gaandeweg dat zijn interesse ook breder was dan enkel het heel technische aspect van software ontwikkeling. Via een job als developer in de vastgoedsector raakte hij gepassioneerd door FileMaker. Sinds oktober 2020 is Bo aan de slag als junior developer. Onlangs behaalde hij zijn FileMaker 19 certificaat. Met zijn 21 jaar is Bo het jongste teamlid. Bo is een enthousiaste teamspeler en was ooit nog jeugdanimator bij Gekkoo (heette vroeger kindervreugd).