FileMaker hosting

ClickWorks biedt FileMaker hosting aan op maat

FileMaker hosting – flex

183 /maand

Flex 5

Gebruik je database met 5 FileMaker Pro/Go/WebDirect gebruikers

Cloud Server

8GB RAM – 4 CPU – 80 GB SSD

SSL

Inclusief een geldig SSL certificaat voor een veilige verbinding met uw server

FileMaker licenties

Inclusief licentie voor FileMaker Server en 5 FileMaker Pro/Go/Web gebruikers

5 gebruikers

183 /maand

Hosting op maat

Prijs op aanvraag

Heeft u hosting nodig die niet in één van onze standaardmogelijkheden past, neem dan contact op met ons. Zo kunnen we een hostingplan uitwerken dat aansluit bij de noden van uw organisatie.

Algemene voorwaarden

*Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Setup Fee

Voor het initiële opzet van uw server, de upload en eventuele encryptie van uw database file rekenen wij een eenmalige setup kost van 120 EUR.

Diensten van alle formules

  • Geldig SSL certificaat in het *.clickworks.eu domein
  • Dagelijkse backup
  • Bijhouden van de laatste 7 backups
  • Installatie van security updates van het OS

Optie externe backup

Uw server draait als een Virtual Private Server (VPS) in een datacenter dat beveiligd is tegen fysieke toegang, digitale aanvallen, brand en natuurrampen. Info daarover kan je hier downloaden.

Data van uw server wordt standaard enkel in het datacenter bewaard waar uw server gehost is. Via toegang tot de FileMaker Admin Console kan u steeds uw databases downloaden.

Wij bieden als optie om voor 21 EUR per maand uw backups ook op te slaan op een externe locatie.

Upgrade Opties

Claris FileMaker mikt steeds meer op kortere releases cycles, waarbij sneller nieuwere versies zullen uitgerold worden. Wij bieden volgende 2 opties aan om te upgrade naar hogere versies van FileMaker Server en/of besturingssysteem.

Easy no worries

Voor 30 EUR per maand* garanderen wij u dat u steeds in de laatste versie van FileMaker Server kan werken. Inbegrepen zijn minor en major upgrades van FileMaker Server, én ook van. het besturingssysteem indien dat nodig is.

On demand

U kiest ervoor om enkel te upgraden als u dat wenst, en enkel dan – basta! Dat kan ook. U bent onze klant en de baas van uw eigen server. Wij kunnen upgrades van FileMaker samen met u plannen.
Wij rekenen daarvoor volgende kosten aan voor elk van onderstaand prestaties:

Prijs*

FileMaker Server versie upgrade (bv. van 18 naar 19) 240 EUR

FileMaker Server kleine update (bv. 18.2 naar 18.4) 120 EUR

OS upgrade (bv. Windows 2012 naar Windows 2019) 240 EUR

Externe backup mogelijkheden

Uw server draait als Virtual Private Server (VPS) in een datacenter dat beveiligd is tegen fysieke toegang, digitale aanvallen, brand en rampen. Info over beveiliging en certificeringen van het datacenter vindt u hier.

Uw gegevens worden standaard alleen opgeslagen in het datacenter waar uw server zich bevindt. Via de FileMaker Server Admin-console kunt u uw databases handmatig downloaden. Wij bieden een optie om gegevens op een andere locatie op te slaan voor 21 EUR per maand.

Maatwerk kan ook

Aarzel niet om ons te contacteren voor een aangepast voorstel. Wij houden rekening met individuele en bijzondere wensen. In de prijsbepaling op maat zijn volgende punten van belang:

  • Aantal FileMaker databases
  • Grootte van de FileMaker databases
  • Aantal gebruikers en WebDirect en FMGo verbindingen
  • Backup plan op maat: extra backups en externe backups van je FileMaker bestanden

Onze cloud servers bevinden zich in een aangepast en beveiligd CO2 neutraal TIER-3+ datacenter in Europa. Wij bieden dedicated virtuele
servers aan die draaien op redundante hardware. Onze hardware en netwerk zijn gecertifieerd volgens diverse systemen (ISO 27001, PCI
DSS, …) die u een maximale beveiliging van uw data en privacy garanderen. Uitgebreide technische informatie over onze hosting kan je
hier downloaden.