Vacatures

Jump in ITDig in ITDive in ITJump in IT

FileMaker Developer

Ben jij thuis de “go-to person” op vlak van technologie? Schrik jij er niet voor terug om je creativiteit, inventiviteit, veelzijdigheid en doortastendheid om te zetten in minder voor de hand liggende vlakken? Ben jij een “problem solver”?

GOED NIEUWS want,

om onze ambities en groei als partner & specialist in FileMaker development te blijven realiseren, zijn wij op zoek naar een toffe collega. We bieden jou als professional boeiende uitdagingen aan die je carrière versterken en je persoonlijke ambities waarmaken. Wij luisteren voortdurend naar de wensen en verwachtingen van onze medewerkers. Als je doelen en dromen veranderen, zullen we ons best doen om ze in lijn te brengen met een interessante opdracht.

Twijfel je nog over een job bij Clickworks?
Met je Yes I can attitude, ben jij de persoon die we zoeken.

Wat doen wij?

ClickWorks maakt apps op maat: voor kringwinkels maar ook voor hartchirurgen. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. We baseren ons op haarscherpe analyses en slimme oplossingen. Onze ‘gereedschapskist’ is FileMaker van Claris®, een dochterbedrijf van Apple en wat wij doen wordt ook wel ‘low code’ development genoemd. Geen Meccano maar Lego, voor gevorderden. Dankzij FileMaker kunnen wij heel snel en flexibel inspelen op de meest onverwachte vragen. Wat wij bouwen werkt onmiddellijk in de browser, op een Mac, op een PC en op je tablet. En dat vinden wij leuk!

Wat zijn je bezigheden?

Samen met ons team bouw je applicaties op maat. Met behulp van scripting logica en API-koppelingen maak je apps die het verschil maken voor klanten in de meest uiteenlopende sectoren. Je creativiteit en inventiveit zorgen voor nieuwe inzichten en procesverbeteringen.

Wie ben jij?

Je hebt een gezonde dosis leergierigheid en een analytisch denkvermogen. Je fungeert goed in teamverband, maar kan ook zelfstandig te werk gaan. Je gedrevenheid zorgt voor resultaten, daarnaast ben je een echte problem solver. Je hebt minimaal een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in IT is NIET vereist. Durf jij springen?

Wat mag je verwachten?

Je komt terecht in een vlakke organisatiestructuur met een klein en gepassioneerd team. Ons trendy kantoor bevindt zich in Antwerpen. En tenslotte bieden we je een marktcompetitief salaris aan.

Geïnteresseerd?