Claris Excellence Awards 2021

Claris FileMaker Excellence Winnaar

ClickWorks wordt erkend voor prestaties in het vermogen om complexe en technisch uitdagende projecten op te lossen met Claris FileMaker.

CUPERTINO, Calif. – Dec. 15, 2021 – Claris International Inc., een Apple bedrijf, heeft ClickWorks uitgeroepen tot de winnaar van de Claris FileMaker Excellence Award als onderdeel van de Claris Excellence Awards voor 2021, die Claris Partners en Claris Community leden eren die award-waardige bijdragen en prestaties hebben geleverd over de hele wereld in 2021.

Partners en leden van de gemeenschap worden geselecteerd voor hun uitstekende prestaties in elke categorie met behulp van het Claris platform. De Claris FileMaker Excellence Award erkent de Claris Partner die heeft aangetoond in staat te zijn complexe en technisch uitdagende projecten op te lossen met Claris FileMaker.

“Wij streven naar de hoogste standaarden door certificering en actieve deelname in de Claris gemeenschap. Wij geloven sterk in de enorme kracht van het Claris platform. We zijn blij met terugkerende klanten die bereid zijn om zelfs voor duizenden ontwikkeluren te investeren”, aldus Joris Aarts, mede-oprichter van ClickWorks.

“We zijn geïnspireerd door het briljante werk dat wordt gedaan door onze Claris Partners en binnen de Claris Community, aangespoord door een toewijding aan het Claris platform en een inzet om een verschil te maken,” zegt Ryan McCann, vice president van Global Sales and Channels bij Claris. “De winnaars van deze awards komen opdagen, engageren zich en ontwikkelen oplossingen met een uitgesproken competentie, creativiteit en een passie voor wat ze doen. En daarvoor danken wij hen.”

ClickWorks is sinds lange tijd Claris Platinum Partner, gevestigd in Antwerpen, België. Hun focus ligt voornamelijk op software ontwikkeling op maat met Claris Connect en Claris FileMaker. ClickWorks is een actieve speler in de Claris community door regelmatig te spreken op FileMaker conferenties wereldwijd, waaronder de US DevCon in 2019. ClickWorks is ook de leverancier van een aantal zeer succesvolle FileMaker Add-Ons waaronder: EasyDraw, EasyTranslate en EasyBarcode.

Claris Interview met Joris en Jeroen

Over het ingediende project:

Group A – Connect is ons ingediende applicatie waarmee we de Claris Excellence award wisten binnen te halen. Met Connect is het mogelijk om 1 geïntegreerde oplossing te hebben waarbij bedrijfsprocessen over de vele lokale kantoren worden gestroomlijnd. De oplossing is ontworpen voor FileMaker Pro en een mobiele versie op FileMaker Go.

Voor dit project werd er intens samengewerkt met UI en UX experten, het innovatieve ontwerp, de mobiele toepassing en de verschillende integraties met FileMaker Data API zorgen voor een uitzonderlijke gebruikservaring. Door de complexiteit van het project was het noodzakelijk om innovatieve ontwikkelingstechnieken te gebruiken.

We werden geconfronteerd met een ongeziene uitdaging om goede prestaties te behouden voor veel gebruikers. We implementeren een geschaalde en gesegmenteerde architectuur met meerdere FileMaker Server installaties die gegevens synchroniseren met een gecentraliseerde database op en neer om 1000 gebruikers te accommoderen.

Voor ons is dit project een grote uitdaging en leren we elke dag enorm veel. Zowel op technisch vlak als projectmanagement.

Lees meer over het project op ons klantenverhaal “Kwadro