Kwadro

Kwadro plaatst ramen, deuren en poorten, via een netwerk van lokale kantoren. We bouwden een sales app op maat voor het beheer van leads. Medewerkers kunnen nieuwe leads beheren, afspraken opvolgen, calculatie uitvoeren en een mooie offerte in huisstijl maken. Via de mobiele app zijn verkopers ter plaatse steeds verbonden en kunnen klanten optimaal ondersteunen. Samen met de klant wandelen ze ter plaatse rond en tekenen ze de ramen en deuren meteen in de app, samen met alle gewenste opties. Op kantoor volgen de verkopers projecten verder op via hun desktop computer. Daarnaast geven aangepaste dashboards, verkopers, zaakvoerders en managers inzicht in het hele proces.

Koppelingen

De Kwadro website is verbonden met de toepassing via de FileMaker Data API: leads zijn onmiddellijk zichtbaar in de toepassing. We bouwden ook een koppeling met Office365 agenda’s via de Microsoft Graph API. Daarnaast is er ook integratie met telefonie: verkopers kunnen met een druk op de knop klanten opbellen, en vanuit een inkomende oproep navigeren ze makkelijk en snel naar het project

Schermafbeelding van de desktop app:

Vroeger was het voor verkopers erg veel administratief werk om details van een project tijdens een bezoek ter plaatse te registreren. Er waren ook heel veel acties vereist om een volledige en gedetailleerde offerte aan te bieden aan onze klanten. Met de nieuwe toepassing hebben we de gehele workflow geautomatiseerd, en hebben onze medewerkers één centrale mobiele én desktop applicatie waarin ze het volledige project - van plaatsbezoek tot offerte - kunnen beheren.

Bernard Jansen

Digital Director