Cases

Spoor 2

Spoor 2

Spoor2 is een maatwerkbedrijf. Dat betekent dat zij mensen kansen geven die op de gewone arbeidsmarkt niet aan de slag kunnen. Ze leiden hen op, leren hen teamwerk ervaren en brengen hen een werkritme bij.

Kwadro

Kwadro

Kwadro plaatst ramen, deuren en poorten, via een netwerk van lokale kantoren. We bouwden een sales app op maat voor het beheer van leads. Medewerkers kunnen nieuwe leads beheren, afspraken opvolgen, calculatie uitvoeren en een mooie offerte in huisstijl maken.

StreetCasting

StreetCasting

Streetcasting is een bureau dat continu op zoek is naar nieuwe modellen. En dat mag je gerust letterlijk nemen: dankzij de iPad en FileMaker Go kunnen ze op elk moment en om het even waar hun omvangrijke ‘talent’ databank consulteren en ook bijwerken. En dat is een gigantisch voordeel.

TÜV Nord Integra

TÜV Nord Integra

TÜV NORD INTEGRA is een controle- en certificatieorganisatie, werledwijd actief in land- en tuinbouw en in de verwerkende voedings- en voederindustrie. We ontwikkelden een volledig geïntegreerd systeem in FileMaker dat de gehele flow van audits, certificaten, documentenbeheer, rapportering en facturatie beheert.

Bioforum Vlaanderen

Bioforum Vlaanderen

Ontwikkeling en support van custom app voor beheer relaties en publicaties in FileMaker Pro, ontwikkeling van een webtoepassing. Systeem voor het beheren van gegevens over de organisaties en contactpersonen in de biosector, abonnementen op diverse tijdschriften en organisatie van evenementen.