Aanpak

We behandelen uw project met uiterste zorg

Certificatie

Onze developers zijn allemaal gecertificeerd of op weg om dat te worden. Het “Developer’s Essentials” examen van FileMaker test je kennis niet alleen in de diepte maar ook in de breedte. Bij elke nieuwe FileMaker versie hoort een nieuw examen. Dit betekent dat ons team elk jaar opnieuw een grondige check-up ondergaat en u een stevige productkennis kan voorleggen.

Hoge werkstandaarden

Elke ClickWorks developer volgt nauwgezet de Development Guidelines die we intern opstelden. Dat is een reeks afspraken en conventies van hoe we onze programmacode organiseren. Zo kunnen we garanderen dat we op een vlotte manier meerdere developers kunnen inschakelen in uw project. Het maakt onze toepassingen ook onderhoudsvriendelijk. Onze guidelines zijn beschikbaar als download onderaan op deze pagina.

Transparantie

Open, eerlijke en duidelijke communicatie is erg belangrijk bij een software-project. Wij zitten vaak in het hart van uw organisatie en wat wij doen heeft vaak een impact op essentiële processen. Wij garanderen een transparante aanpak vanaf dag één. Aan het einde van elke maand ontvangt u automatisch een gedetailleerd prestatierapport. Zo weet u altijd exact wat wij doen. Als u dat wenst, werken wij bij u ter plaatse.

Project planning

Bij de start van uw project stellen we een projectplan op zodat u weet wanneer welk stuk kan worden getest of opgeleverd. Bij tijdskritische projecten rekenen we terug in de tijd en bepalen we hoeveel mensen er op welke modules werken om de deadline te halen. Opgelet: voorzie zelf voldoende tijd om uw nieuwe software te testen zodat we eventuele onregelmatigheden snel kunnen verhelpen.

Kennis delen

Wij houden van een open aanpak en delen graag onze expertise met u. U wil met ons meekijken om zelf FileMaker te leren? Geen probleem. U wil zelf sleutelen aan de applicatie? Geen probleem. U hebt een in-house developer die met ons samenwerkt? Geen probleem. Regelmatig zijn we ook terug te vinden op forums zoals clarify.net of fmforums.com en we nemen al sinds 2008 elk jaar deel aan de FM Summit. Sla er ook de blog-pagina’s op deze site eens op na.

Andere technologieën

FileMaker is niet onze horizon. Wij kijken verder en we zijn niet vies van andere technologieën en programmeertalen: PHP, MySQL, Javascript, jQuery, Drupal, XML/XSLT, ODBC, … In de praktijk betekent het dat we uw FileMaker toepassing kunnen koppelen aan uw website, uw boekhoudpakket, een e-mailing-systeem enzovoort…

Al interesse?

Aarzel niet om ons te contacteren!