Team

Gedreven en klantvriendelijk

Joris Aarts

Joris is 20 jaar actief in de ICT sector, eerst als trainer, daarna als developer. Hij specialiseerde zich in database applicaties: FileMaker Pro, MS Access en MS SQL Server. Hij combineert zijn brede ervaring met scherpe en diepgaande analytische vaardigheden. “In mijn rol als trainer heb ik geleerd hoe belangrijk de menselijke factor is in het succes van ICT projecten”. Joris is FileMaker 7 tot en met 15 Certified Developer. Naast computers koestert hij een grote passie voor zeilen.

Jeroen Aarts

Jeroen heeft meer dan 18 jaar professionele IT-ervaring. Hij startte als in-house developer en is sinds april 2005 actief als zelfstandig developer. Jeroen heeft een ruime ervaring in FileMaker Pro en Microsoft SQL Server. Hij heeft ook een brede kennis van XML en XSLT, PHP en MySQL, Javascript en webservices. Jeroen is FileMaker 8 tot en met 15 Certified Developer. In de winterperiode zwemt Jeroen rond als “ijsbeer”.

Coralie Verbruggen

Coralie werkt sinds mei 2012 bij ClickWorks als Office Manager en is de eerste “administratieve medewerkster”. Zij heeft meer dan 28 jaar ervaring in de administratie waarvan meer dan 8 jaar als Office Manager. Coralie staat in voor het reilen en zeilen van het kantoor. In 2005 heeft zij FileMaker van zeer dichtbij leren kennen en is sindsdien gedreven gebruikster. Coralie is ook actief als make-up artieste en als gepassioneerde blues- en jazz zangeres.

Jan Stieperaere

Sinds zijn tienerjaren is Jan bezig met het bouwen van databases. Eerst was MS Access zijn ding. Als student aan de filmschool leerde hij werken met de Mac en met FileMaker Pro en sindsdien is hij verslaafd. Na een korte carrière als geluidstechnicus/editor en Live Slow Motion specialist heeft hij zich volledig overgegeven aan het database virus. Jan is FileMaker 11 tot en met 15 Certified Developer. Als Jan niet achter zijn laptop zit is hij ergens aan het klussen in huis of aan het spelen met zijn kinderen.

Maarten Lievens

Maarten heeft een Master Degree in geschiedenis en is een professioneel jazz muzikant. Bij ClickWorks focust hij zich op zijn andere passie: FileMaker! Hij ontwerpt FileMaker applicaties, ondersteunt klanten en is lesgever in onze FileMaker Pro training courses. Maarten is FileMaker 10 tot en met 15 Certified Developer en Apple Certified Support Professional.

Jan Zelenka

Jan is eind april 2013 gestart bij ClickWorks en is een meer dan enthousiaste FileMaker apprentice. Hij heeft een uitgebreide kennis en ervaring in C++, Visual Basic, HTML, Java, MS SQL Server, MySQL, OPC. Jan is FileMaker 12, 13 en 15 Certified Developer. Na het werk speelt Jan softball op hoog niveau.

Michel Beyaert

Een chef-bakker wordt een FileMaker Developer, dat is het verhaal dat achter Michel schuilt. Voorheen werkte hij al met HTML, CSS, PHP, MySQL and jQuery. Met een sterke focus op UX combineert Michel zijn FileMaker 13 certificaat en kennis van productieprocessen ten volle.